Meer resultaten voor dru yoga soest

dru yoga soest  
Dru Yoga Praktijk voor Yoga en voetreflexmassage.
NIEUW: woensdagochtend: Kennismaken met Dru Yoga door Corrie 5 lessen voor 40., Jubileumaanbieding: 5 lessen voor 40 euro. Kennismaken met Dru Yoga: 5 lessen voor 40, woensdagavond. Dru Yoga in de kerstvakantie. Zondag 26-11: meditatie workshop. 2016 Yoga voor kinderen Soest Dru Yoga Soest Voetreflexmassage.
vliegmedische keuring
riavoerman.
De docentenopleiding was een logisch vervolg.Sinds 2011 heb ik mijn eigen yogapraktijk in Soest, waarbij ik op dit moment met veel plezier les geef aan kinderen én volwassenen. Ook assisteer ik sinds het najaar van 2016 bij de Dru Yoga Docentenopleiding van Dru Netherlands en ben ik actief binnen het Dru Professioneel Netwerk.
fiets
Acupuntuur in Praktijk Hoog Soestdijk.
Ervaren wat de fijne DRU Yoga oefeningen met jou doen. Je hoofd leeg maken, meditatie, zintuigen prikkelen, in stilte wandelen, massage, visualisatie, mantras zingen, kaartjes lezen, enz. Jij bent het waard om dit alles te ervaren! Tijd voor jezelf! Ik maak tijd voor jou en jij? Proef de sfeer en kom erbij, ervaar hoeveel moois er in jou zit. Waar: Praktijk Hoog Soestdijk, Prins Hendriklaan 5, 3761 DT Soest.
ergonomische stoel
Yoga Hilversum Yoga Soest Dru Yoga.
Yoga Hilversum Yoga Soest Yoga Zeist. Dru Yoga les. Mildheid en vertrouwen. In de Dru Yoga les werken we met yoga oefeningen die een specifieke werking hebben op het hart. Door het openen van de energie van het hartcentrum anahata ofwel 4e chakra, kan je de wereld liefdevoller zien en jouw omgeving met mildheid en vertrouwen ervaren.
hersluitbare zakjes

Contacteer ons

soest massage
erotische massage soest
massage wereld soest
dru yoga soest
body to body massage soest
bikram yoga soest
soest erotische massage
hands on massage soest