Op zoek naar yoga en meditatie soest?

yoga en meditatie soest  
Yoga en meditatie Soest De Telefoongids.
Toon 10 resultaten. Yoga En Meditatie in Soest. Yoga en meditatie in Soest. Hermans Michaƫl en Klaassen Marga. Yoga en meditatie. Kerkstraat 45, 3764CS, Soest. Beoordeel dit bedrijf. 035-6021397 Toon nummer. Yogapraktijk Jacintha van Kouwen. Yoga en meditatie. Valeriaanstraat 93, 3765EK, Soest.
yoga nederland
We Do Yoga Yoga in Soest, gespecialiseerd in Kundalini.
Naast blogposts kan je ook yoga en meditatie filmpjes bekijken op We Do Yoga. Proef de sfeer in de studio! rooster tarieven blog over We Do Yoga workshops bedrijfsyoga. We Do Yoga Peter van den Breemergweg 3, 3768 MP Soest.
pret hypothecaire
Yoga Soest Omstreken.
Een bosrand bij zonsondergang of de sfeer van de ochtend geven door hun schoonheid en weidsheid de zintuigen een extra dimensie. Zo wordt yoga en meditatie een beleving vol stilte en genieten. Neem gerust een introducee mee. Locaties per week bekend. In juli en augustus geeft Yoga Soest buitenyogalessen, op mooie locaties in de buurt.
pdf samenvoegen
Dru Yoga Praktijk voor Yoga en voetreflexmassage.
Hierdoor word je je meer bewust van jezelf en je eigen kracht. Zodat je van daaruit vol zelfvertrouwen kunt groeien in je eigen leven. Dru Yoga nieuws. NIEUW: woensdagochtend: Kennismaken met Dru Yoga door Corrie 5 lessen voor 40., Jubileumaanbieding: 5 lessen voor 40 euro. Kennismaken met Dru Yoga: 5 lessen voor 40, woensdagavond. Dru Yoga in de kerstvakantie. Zondag 26-11: meditatie workshop. 2016 Yoga voor kinderen Soest Dru Yoga Soest Voetreflexmassage.
massage soest
Acupuntuur in Praktijk Hoog Soestdijk.
Ervaren wat de fijne DRU Yoga oefeningen met jou doen. Je hoofd leeg maken, meditatie, zintuigen prikkelen, in stilte wandelen, massage, visualisatie, mantras zingen, kaartjes lezen, enz. Jij bent het waard om dit alles te ervaren! Tijd voor jezelf! Ik maak tijd voor jou en jij? Proef de sfeer en kom erbij, ervaar hoeveel moois er in jou zit. Waar: Praktijk Hoog Soestdijk, Prins Hendriklaan 5, 3761 DT Soest.
yoga amsterdam zuid
Puur Yoga Soest De Docent.
Na het behalen van mijn lesbevoegdheid ben ik gaan lesgeven in Bilthoven, Soest, Tienhoven en Utrecht. Naast de opleiding heb ik de cursussen Adem en Ademtherapie, Ayurvedische Beginselen en Yoga en Meditatie gedaan. Ook heb ik de specialisatie zwangerschapsyoga afgerond.
hypnose
Yoga Soest massage en pedicure Soest.
Met heel veel plezier geef ik Dru yoga en meditatie les. Deze stijl helpt mijzelf zozeer om mijn spieren en gewrichten soepel te houden. Wanneer ik weer meer spierpijn krijg, is het voor mij tijd om wat extra yoga oefeningen te doen. Snel voel ik me dan weer beter. Dru yoga is zeer, zeer toegankelijk. Echt iedereen kan deze vorm beoefenen. Je hoeft niet lenig te zijn. Voor iedere moeilijkheid is er wel een aanpassing mogelijk, zelfs ook op een stoel. Tijdens de lessen geef ik tal van tips die direct toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Lesdagen en tijden.: Maandag: 09.30 10.45 Kwieke senioren. Dinsdag: 19.45 21.00 Voor iedereen. Wil je liever niet in een groep, maar wil je liever apart les van mij krijgen? Bijvoorbeeld toegespitst op de rug of op de ademhaling? Informeer naar de mogelijkheden of bekijk op de pagina aanbiedingen de korte maar zeer effectieve yogalessen. maandag t/m vrijdag: 08.00 22.00. Zaterdag: 10.00 17.00. Burgemeester Grothestraat 7a. 3761 CJ SOEST.
Geleide meditatie Soest De Telefoongids.
Yoga en meditatie 2. Toon 2 resultaten. Yoga En Meditatie in Soest. Geleide Meditatie in Soest. Geleide meditatie in Soest. Yogapraktijk Jacintha van Kouwen. Yoga en meditatie. Valeriaanstraat 93, 3765EK, Soest. Vele groepen en lestijden. Leeftijds en niveaugroepen ook 80.

Contacteer ons

haarlem rotterdam
bnl haarlem
er op uit haarlem
haarlem toerist
haarlem amsterdam trein
nl haarlem
hotel in haarlem amsterdam
weer in haarlem vandaag
haarlem zuid holland
stad haarlem openingstijden